Verwarm de oven voor op
175ºC. Smelt de boter. Vet een ovenschaal dun in
met wat boter.
Roer de mosterd en vleeskruiden door de rest van de boter en
bestrijk
hiermee de rollade. Leg de rollade in een ovenschaal en schuif deze
in
de oven. Braad de rollade in circa 30 minuten bruin. Bedruip het
vlees
regelmatig met braadvet.
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Maak de broccoli schoon
en
snijd de roosjes van de stronken. Pel de uien en snijd ze in
schijfjes.
Schil de wortel en snijd deze schuin in plakken. Leg de groenten
rond de
rollade en schenk de bouillon en de wijn erbij.
Stoof de rollade en de groenten in nog circa 30 minuten gaar. Schep
de
groenten een keer om. Leg de rollade op een schaal en schep de
groenten
eromheen. Houd de schaal warm in de uitgeschakelde oven.
Schraap de aanbaksels los en schenk het braadvocht in een pan. Kook
het
op een hoog vuur circa 4 minuten in. Roer de créme fraîche erdoor en
kook het geheel nog circa 3 minuten in.
Lekker met appelcompote.
|