Pel en snipper de ui.
Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in
plakken van de pit. Houd 6 plakken achter en halveer ze.
Snijd de rest in kleine stukjes. Smelt 1 eetlepel boter in een pan.
Schep de ui en mango erdoor en smoor ze circa 4 minuten.
Voeg het gemberpoeder, het bouillonpoeder en het bier toe.
Laat het geheel circa 10 minuten sudderen. Pureer de saus met een
staafmixer of wrijf de saus door een zeef.
Wrijf de varkenshaasjes in met zout, peper en kaneel. Verhit de rest
van
de boter in een braadpan en bak de varkenshaasjes rondom bruin. Leg
het
deksel op de pan en braad de varkenshaasjes op een zacht vuur in
circa
15 tot 20 minuten gaar. Leg ze op een plank en houd ze warm onder
aluminiumfolie.
Roer de saus door het bakvet.
Schraap de aanbaksels los en laat de saus nog circa 3 minuten
zachtjes
sudderen. Snijd het vlees in plakken en leg deze dakpansgewijs in
een
halve cirkel op 4 warme borden. Schep de saus in het midden en leg
de
mangoplakjes erin. Garneer met de bieslook. Lekker met gebakken
krielaardappeltjes en broccoli. |