350 gram kipfilet
1 pot/blik bruine bonen (ca. 800 gram)
25 gram margarine
1 groentepakket voor Chili con carne (400 gram)
(of 400 gram wortel, paprika en rode ui)
1 zakje Knorr Mix voor Chili con carne
2 eetlepels tomatenpuree
1 eetlepel suiker
2 eetlepels gehakte peterselie, om te garneren |
Snijd de kipfilet in
reepjes en, als u losse groenten gebruikt, de groenten in stukjes.
Laat de bruine bonen uitlekken en spoel ze na met water.
Verhit de margarine en bak kipfilet goudbruin en gaar. Bak de
groenten even mee.
Voeg 350 ml water en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng de
saus aan de kook. Schep om met de tomatenpuree, de suiker en de
bruine bonen. Zet het vuur laag en laat alles 2-3 minuten zachtjes
doorkoken.
Strooi de peterselie erover. |