Papillot met kip en groentejulienne

Ingrediënten voor 4 personen:

3 eetl. olijfolie
4 kipfilets
4 eetl. mosterd
4 takjes verse tijm
2 takjes verse rozemarijn
4 eetl. honing
peper en zout
2 wortelen
8 champignons
2 fijngesneden knoflookteentjes
2 dl witte wijn
4 aardappelen
1 eetl. boter

Bereiding:

Leg 8 stukken aluminiumfolie klaar, leg ze met twee stukken op elkaar en bestrijk de bovenste met 2 eetl olie. Bestrijk de kip met mosterd en leg ze op de aluminiumfolie. Bestrooi met de kruiden, overgiet met honing en kruid met peper en zout.
Maak de groenten schoon en snij ze in fijne reepjes. Schik ze samen met de knoflook op de kip. Vouw de vellen aan de bovenkant en aan de zijkant toe en giet er de wijn in. Bak het gerecht 20 minuten in een op 210ºC. voorverwarmde oven.
Schil ondertussen de aardappelen en snij ze in blokjes. Bak ze goudbruin in een grote koekenpan in de rest van de olie en de boter op een matig vuur.