Zomerfruit met roomyoghurt en honing

IngrediŽnten voor 4 personen:

500 g aardbeien
1 doosje frambozen
1 doosje rode bessen
1 sinaasappel
suiker naar smaak
0.25 l slagroom
1 bekertje Griekse yoghurt (circa 150 g)
vloeibare honing naar smaak

Bereiding:

Was de aardbeien, de frambozen en de bessen, maak ze schoon, doe ze in een kom, bedruppel ze met het sap van de sinaasappel en bestrooi ze met suiker naar smaak. Zet de kom minstens 1 uur afgedekt in de koelkast. Klop de slagroom halfstijf en klop er de yoghurt door.
Schep het fruit met het sap in een mooie glazen schaal of verdeel over glazen coupes. Verdeel er de roomyoghurt over en bedruppel met honing naar smaak.
Tip:
Vervang de rode bessen door in parten gesneden ontvelde perziken of nectarines.

Bron: www.boodschappen.nl