Ovenschotel van panga filet champignons en geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen:

4 stukken Panga filet bakje champignons, 3 teentjes knoflook, 150 g zachte geitenkaas, 2 el bieslook, fijngesnipperd 2 el bieslook, fijngesnipperd, 2 el zachte mosterd, 2 el honing, 2 el olijfolie, 200 mg crème fraîche, 1 pond asperges (kan ook met sperziebonen) 40 g pijnboompitten, 100 g feta, 4 tomaten, zout en peper, paneermeel

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200ºC. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Maak de asperges schoon en kook deze. Snijd deze in stukken en dep ze goed droog. Of maak de sperziebonen schoon en kook deze gaar. Doe de olijfolie in een wok en bak hierin de knoflook samen met de champignons en voeg later de tomaten toe. Voeg dan de kruiden toe. Verkruimel de geitenkaas. Meng de mosterd en honing (even warm gemaakt) door de crème fraîche. Vet een ovenschaal in en leg hier de panga met wat zout en peper bestrooid. Zet de schaal voor 12 minuten in de heten oven. Snijd later de panga filet in stukken en meng de groenten , Panga en pijnboompitten door elkaar en doe weer in de ovenschaal. Schenk de room over het vis-groentenmengsel en verdeel hierover de geitenkaas en wat paneermeel. Schuif de schaal in met midden van de oven en bak de schotel in 25 minuten goudbruin en gaar.