Champignons maïstaart |
Ingrediënten voor 4 personen: |
3 grote blikken maïs, 500 g champignons, 2 rode paprika's, 200 g bacon (dun gesneden), 200 g schouderham (dun gesneden), plakjes bladerdeeg (diepvries), 2 uien, 3 teentjes knoflook, 400 g geraspte belegen kaas, citroensap, worcestersaus, zout, peper, 30 g boter, havermoutvlokken |
Bereiding: |
Snijdt de groenten, ui,
knoflook en vleeswaren in kleine stukjes. Verhit de boter in een
ruime pan. Voeg ham en bacon toe en laat deze ca. 4 min. bakken. bak
ui en knoflook mee tot de ui glazig is. Voeg champignons en paprika
toe bak alles nog ca. 5 min. Laat de maïs goed uitlekken en voeg
deze toe. Scheutje worcestersaus en 3 theel. citroensap toevoegen.
Laat het geheel ca. 20 min. zachtjes pruttelen, breng op smaak met
zout en peper en schep regelmatig om. |