Warme salade met biefstuk en zongedroogde tomaten

Ingrediënten voor 4 personen:

Een zelfgemaakte maaltijdsalade heeft als voordeel dat je het zo lekker kan maken als je zelf wilt. Je weet wat er in zit, en het is een volwaardige hoofdmaaltijd, met stokbrood, rijst of pasta, alles kan, en die erg in trek zal zijn.
1 ciabattabrood
200 gram champignons
200 gram veldsla
300 gram biefstuk
1 theelepel mosterd
4 eetlepels balsamico azijn
4 eetlepels mayonaise
1 blikje tomatenpuree
8 zongedroogde tomaten op olie
zwarte peper

Bereiding:

Masseer de biefstukken in met zwarte peper en de olie van de zongedroogde tomaten.
Snijd de tomaten in reepjes en de champignons in vieren.
Maak een dressing van de azijn, mosterd, mayonaise, tomatenpuree en wat tomatenolie.
Bak het vlees en de champignons.
Serveer het vlees op een bedje van sla en tomaatjes, met de champignons en serveer de dressing erbij.
Eet het brood daarbij in repen.