Gestoofde vis met broccoli

Ingrediënten voor 4 personen:

500 g in blokjes gesneden schelvis- of kabeljauwfilet
zout
peper
1 eetlepel maïzena
1 eetlepel droge sherry
3 eetlepels olie
500 g schoongemaakte en in roosjes verdeelde broccoli
½ dl water
1 theelepel gemberpoeder
2 theelepels suiker

Bereiding:

Bestrooi de blokjes vis met wat zout en peper, wentel ze door de maïzena en
besprenkel ze met de sherry. Laat de blokjes vis 30 minuten staan. Verhit de olie in
een pan en fruit hierin de roosjes broccoli 3 minuten. Voeg de blokjes vis toe en bak
deze 3 minuten mee. Voeg het water, het gemberpoeder en de suiker toe. Breng het
geheel aan de kook. Draai de hittebron laag en laat het gerecht 5 minuten zachtjes
sudderen tot de vis gaar en de broccoli bijtgaar is.