Toscaanse groentesoep

Ingrediënten voor 4 personen:

1 ui
200 g gesneden boerenkool
4 tomaten
1 potje witte bonen
150 g salami
2 eetl. olijfolie
1 l Knorr Rundvleesbouillon
2 theel. Bertolli Pesto Genovese
1 zak Knorr Croutons met kaas

Bereiding:

Pel en snipper de ui. Snijd de tomaten in blokjes. Laat de bonen uitlekken. Snijd de salami in blokjes.
Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui ongeveer 2 minuten. Bak de boerenkool nog eens 2 minuten mee.
Doe de bouillon, de tomaten en de bonen bij de boerenkool en ui in de pan en laat het gerecht 10 minuten pruttelen. Bak intussen de salami uit in een koekenpan.
Roer de pesto en de salami door de soep en serveer deze direct. Garneer de croutons over de soep.
Serveer tips:
Lekker met dikke sneden (Italiaans) boerenbrood.

Bron: www.knorr.nl