Rasp de gele
schil van de citroen er dun af en pers de citroen uit.
Schep 2 eetlepels olie met de geraspte citroenschil en de rozemarijn
door de Quornstukjes en laat dit ± 10 minuten staan.
Halveer de komkommer in de lengte en halveer de tomaat.
Verwijder de pitjes en snijd de komkommer en de tomaat in blokjes.
Snijd de artisjokharten in vieren.
Roer in een kom 2 eetlepels olie met 1 eetlepel citroensap tot een
dressing.
Schep de komkommer, de tomaat, de artisjokken, de bleekselderij, de
olijven en de geitenkaas erdoor en breng de salade op smaak met zout
en peper.
Bak de Quornstukjes in een koekenpan al omscheppend in ± 4 minuten
goudbruin.
Verdeel de sla over 2 borden, schep de salade erop en verdeel er de
Quorn over. Lekker met warm stokbrood. 
|