Roergebakken spitskool met quorn

Ingrediënten voor 4 personen:

400 g spitskool
1 rode paprika
1 ui
1 teentje knoflook
2 eetl. olie
2 theel. Provençaalse kruiden
180 g quornstukjes
2 eetl. pesto
peper

Bereiding:

Snijd de spitskool in repen van 2 cm en de paprika in smalle reepjes. Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn. Verhit 1 eetlepel olie in een wok of hapjespan en roerbak de kool, paprika, ui en knoflook ca. 3 minuten. Voeg de kruiden toe en laat de groente afgedekt in ca. 4 minuten beetgaar worden. Verhit in een koekenpan met anti-aanbaklaag 1 eetlepel olie en roerbak de quorn in ca. 3 minuten knapperig en bruin. Roer de pesto en (versgemalen) peper erdoor. Schep de groente op een bord en doe de quornstukjes erover.
Tip: lekker met zilvervliesrijst of volkorenmacaroni.