Gehaktbrood met kaas

Ingrediënten voor 4 personen:

200 g kaas
600 g gehakt
1 ui
1 groene paprika
2 eieren
6 eetlepels paneermeel
1 theelepel zout
3 theelepels Provençaalse kruiden
4 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Snijd de kaas in kleine blokjes.
Snipper de ui en de paprika.
Breek de eieren in een kom en voeg alle ingrediënten toe, behalve 1 theelepel
Provençaalse kruiden en de olie) en meng alles door elkaar.
Vorm van het mengsel een brood en doe dit in een cakevorm.
Strooi er de Provençaalse kruiden over en giet er de olie over.
Zet het gehaktbrood in een op 225ºC voorverwarmde oven.
Schakel de oven na 15 minuten op 175ºC en laat het gehaktbrood daarna in nog
50 minuten gaar worden.
Snijd het gehaktbrood in plakken.
Serveer het met gekookte aardappelen en groene kool met spekjes.