Kalfssaucijzen met ui, citroenrasp en knoflook in folie

Ingrediënten voor 4 personen:

4 Kalfssaucijzen
1 eetlepel olijfolie
1 middelgrote zoete ui, in ringen
2 teentjes knoflook, in dunne plakjes
1 theelepel paprikapoeder
1 citroen, geraspt
zout en peper uit de molen
4 stukjes aluminiumfolie van 25 cm.

Bereiding:

Vermeng de olijfolie met de paprikapoeder. Leg de stukjes aluminiumfolie op het werkvlak en besprenkel deze met de paprikaolie. Verdeel er de saucijzen over en bedek ze met de zoete uiringen, knoflook en citroenrasp. Breng met zout en peper op smaak. Vouw het geheel tot niet te strakke pakketjes en gaar ze gedurende 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180ºC. Neem de saucijzen uit de folie en presenteer ze met de saus op warme borden.
Lekker met geroosterde tomaat en puree van aardappel en waterkers.