Foe yong hai met saus

Ingrediënten voor 3-4 personen:

250 g kipfilet of varkensvlees in blokjes
250 g garnalen
250 g Chinese kool
1 ui
2 eetl. olijfolie
6 eieren
zout
Voor de saus:
1½ dl bouillon
½ theel. zout
1 theel. ketjap
1 eetl. ketchup
2 theel. maïzena
2 eetl. water
2 theel. sherry

Bereiding:

Verhit de olie in de wok en braad het vlees bruin en gaar
Voeg de in reepjes gesneden kool, de gesnipperde ui en de garnalen toe en roerbak 4 min op hoog vuur
Klop de eieren en voeg de geroerbakte ingrediënten toe
Bak het geheel in de schuin gehouden wok tot een omelet
De saus:
Verhit de bouillon en roer de ketjap en het zout er doorheen
Bind de saus met de in water opgeloste maïzena en voeg de ketchup en de sherry toe