Cannelloni met spinazie

Ingrediënten voor 4 personen:

12 cannellonibuisjes
25 g boter
225 g fijngehakte verse spinazie
3 fijngesneden plakjes ham
225 g in kleine blokjes gesneden mozzaralla
300 ml. bechamelsaus
3 eetl. geraspte Parmezaanse kaas
snufje nootmuskaat
peper, zout

Bereiding:

Kook de cannelloni ca.3 min.on kokend water met wat zout. Zorg dat de buisjes nog stevig zijn. Spoel de cannelloni met warm water af en laat ze uitlekken op een vochtige theedoek. Verwarm de boter in een pan en bak de spinazie en de ham roerend 2 min. Neem de pan van het vuur en roer de mozzarella door het mengsel. Vul de cannelloni met het spinaziemengsel. Leg de cannelloni in een ingevette ovenschaal en giet de bechamelsaus erover. Breng het geheel op smaak met peper,zout en nootmuskaat. Strooi de Parmezaanse kaas erover en bak de cannelloni ca.15 min. in een voorverwarmde oven (220ºC.) tot de inhoud gloedheet. Serveer het direct.
Lekker met verse gekookte groenten bij zoals worteltjes met courgettes of een gemengde salade met geroosterd brood.