Knip het
bieslook en meng dit samen met de kaas door de zure room, breng op
smaak met peper en doe het mengsel in een spuitzak.
Snijd de kipfilets in, spuit de vulling erin en sluit de filets met
een cocktailprikker.
Verwarm de boter in een koekenpan tot hij niet meer schuimt.
Bak de kipfilets hierin in circa 20 minuten rondom bruin en gaar.
Kook de tagliatelle in kokend water met zout beetgaar.
Blancheer de peultjes kort in kokend water met zout.
Snijd de bosuitjes in fijne ringetjes en de kerstomaatjes in vieren.
Giet de tagliatelle af, meng de groenten erdoor en roer er de
overgebleven vulling doorheen.
Serveer de gevulde kipfilets op de pasta.
Stel, je krijgt gasten en je maakt een chic diner dat niet echt
geschikt is
voor kinderen, maar je wilt de kinderen ook iets bijzonders
voorzetten. Dan is
dit recept misschien wel een leuk ideetje. Je kunt namelijk alles zo
ver
voorbereiden dat je vlak voor het eten alleen de gevulde, rondom
aangebakken
kipfilets in de oven hoeft te garen en de tagliatelle even koken en
deze
mengen met de gesneden groenten.
De smaken van dit gerecht zijn heel zacht, dus het zal zeker in de
smaak vallen ! |