Kook de rijst
volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar en laat hem
helemaal afkoelen.
Pel de ui en hak hem fijn.
Snijd de bosui in ringetjes.
Giet de krab af en haal het krabvlees uit elkaar.
Verhit de olie in een wok of braadpan en fruit de ui zachtjes
goudbruin.
Voeg het gehakt toe en bak dit op hoog vuur al omscheppend rul.
Schep de krab en de garnalen erdoor en bak alles ± 2 minuten.
Klop de eieren met zout en peper los en schep ze door het
gehaktmengsel.
Verwarm alles al omscheppend.
Roer, als het ei gaat stollen, de rijst erdoor.
Roer de vissaus, de chilisaus en de tomatenpuree door elkaar voeg
dit sausje aan de rijst toe en bak alles al omscheppend ± 4 minuten.
Schep de ui erdoor.
Doe de rijst in een warme schaal en strooi er de koriander over. |