Meng de twee
soorten kaas en kneed de helft van het mengsel door het deeg.
Laat het koelen, bekleed er een quichevorm van 25 cm mee en laat
weer koelen.
Meng de rest van de kaas met de broodkruimels en zet apart.
Was de courgettes en snijd ze in schijfjes van 1/2 cm.
Gooi ze in een pan met gezouten water en laat 5 minuten koken.
Giet af en pers het water eruit.
Meng de eierdooiers met de zure room; voeg bieslook, bloem, zout en
peper toe.
Sla de eiwitten stijf en meng ze met het zure-room mengsel.
Leg een laag courgettes op het kruimeldeeg en bedek met een kleine
hoeveelheid van het zure roommengsel.
Ga zo verder met nieuwe lagen en eindig met het zure roommengsel.
Besprenkel met het broodkruimel-kaasmengsel, leg er kleine blokjes
boter op en bak 10 minuten in een hete oven, op 220ºC. en vervolgens
nog 40 minuten op 120ºC.
|