Rosbief met mango en maïs

Ingrediënten voor 4 personen:

500 g rosbief
1 theel. suiker
1 theel. aardappelmeel
3 eetl. vissaus
2 teentjes knoflook
1 mango
2 eetl. ongezouten cashewnoten
1 groene paprika
3 eetl. zonnebloemolie
2 eetl. jalapenopepers (potje)
1 blikje mini-maïskolfjes
zout
versgemalen peper

Bereiding:

De rosbief een kwartiertje in de diepvries leggen en daarna met een goed scherp mes in dunne plakken snijden.
De suiker met het aardappelmeel, 2 eetlepels vissaus en 1 teentje geperste knoflook vermengen en met het vlees omscheppen.
Dit 5 minuten laten intrekken.
Het vruchtvlees van de mango in blokjes snijden, de noten grof hakken en de paprika in ruitjes snijden.
De olie in een wok verhitten en de vleesplakjes hierin omscheppend bakken, dan de mango, het resterende knoflookteentje en nog 1 eetlepel vissaus toevoegen.
De laatste 2 minuten de uitgelekte jalapenopepers en maïskolfjes erdoor scheppen.
Met de gehakte noten bestrooien.
Lekker met wilde en witte rijst en komkommersalade.

Voor straks eet lekker !