| Voor het frituurdeeg 
			mengt u de bloem met het zout, de suiker, de olieen het bier. Voeg de cognac en de eierdooier toe.
 Klop het eiwit met de mixer tot sneeuw en spatel het onder het deeg.
 Schil de ananas, verwijder de pitten en snijd hem in schijven. 
			Verwijder
 het hart en besprenkel met de kirsch. (gebruik slechts 1 eetlepel)
 Voor de saus klopt u de room half op met de bloemsuiker en mengt u 
			er de
 advocaat onder.
 Droog de ananasschijven af met huishoudpapier. Haal ze door
 het frituurdeeg en dompel ze 3 á 4 minuten in een warme frituur. 
			Haal de
 beignets uit de frituurpan en laat ze uitdruipen op huishoudpapier.
 Lepel een spiegel saus op het bord, leg de ananasbeignets erop en 
			strooi
 er wat bloemsuiker over. Versier met een blaadje munt.
 
			 |