Indiase groentesoep met pappadums

IngrediŽnten voor 2 personen:

1/3 van het gerecht (Recept) apart gehouden voor de Indiase groentesoep.
(het apart gehouden currymengsel)
4 dl groentebouillon (van tablet)
1 dl slagroom
1 eetlepel maÔzena
zout, peper
2 eetlepels fijngesneden koriander
8 kant-en-klare *mini-pappadums
mangochutney (potje)

Bereiding:

Breng de groentecurry met de bouillon en de slagroom aan de kook.
Roer de maÔzena in een kommetje met 3 eetlepels hete soep los en bind de soep
hiermee licht.
Breng de soep met zout en peper op smaak.
Verdeel de soep over 2 soepborden en strooi er koriander over.
Serveer er pappadums en mangochutney bij.
* of Populair in alle streken van India, de Pappadum is een heerlijke traditionale knapperige snack, geserveerd als hapje of samen met het hoofdgerecht. Mini Pappadums zijn de perfecte snack - ze zijn heerlijk zo uit de hand of om mee te dippen in chutney of raita. Ze zijn een super lekker en origineel alternatief voor chips.