Broodomelet met bruine suiker

IngrediŽnten voor 4 personen:

8 sneetjes oud brood
1 el tarwebloem
9 eieren
2.5 dl volle melk
boter
bruine suiker
zout

Bereiding:

Verwijder de korsten van het brood, breek de rest in stukken op een
keukenhanddoek. Strooi er de bloem over en vouw de handdoek dicht.
Kneed het brood in de doek tot het los kruimelt.
Breek de eieren en klop ze los met de melk en een snuifje zout.
Meng het broodkruim onder de eieren.
Smelt een nootje boter in een pan en bak de broodomeletten.
Dien op met bruine suiker.
Tip: De omeletten zijn fijner als u het bewerkte brood zeeft door een
trommelzeef alvorens het onder de eieren te mengen. Deze omelet
kan ook in stukjes bij de koffie of thee geserveerd worden. U kunt
er dan in rum geweekte rozijnen of gekonfijt fruit bijvoegen.