Kipsandwiches voor het team

Voor elftal + trainer: 3 halve kipfilets en 3 gerookte kipfilets
1-2 eetl. pittige Indiase kruidenmix (pot uit supermarkt of Toko)
2 eetl. olie of bakboter
12 sneetjes bruin en 12 sneetjes witbrood
1 fles dressing: mosterd met honing
1 pot piccalilly
1 grote krop botersla en 6 vleestomaten in plakjes
rucolasla of veldsla
kerriesaus of mango chutney

koekenpan, warmtebron, planken, kommetjes, scherp glad mes, prikkers en schalen.

Kruid de verse kip met de mix en neem de gerookte tijdig uit de koelkast.
Verwarm de olie in de pan en bak hierin de kip rondom goudbruin en gaar.
Reken ca. 7 minuten per kant en laat de kip dan afkoelen.
Besmeer het bruine brood aan 1 zijde met de mosterddressing.
Gebruik de piccalilly voor het witbrood.
Snijd alle kip in dunne plakjes.
Verdeel de sla en de tomaten over het bruine en de rucola over het witbrood.
Beleg dan met de kip en voeg een beetje kerriesaus toe.
Maak stapeltjes, steek er prikkers in en snijd het geheel in kleinere porties.
Met de clubvlag ideaal als overwinningshapje !