USA: eiersandwich-rolletjes

Nodig voor 4 personen:
1 witbrood, in lengte gesneden - 8 eieren - 2-3 eetlepels mayonaise - 2 eetlepels room - 1 theelepel fijngeknipte dragon - 1 eetlepel fijngeknipte bieslook - 1 eetlepel fijngeknipte peterselie - 2 theelepels kerriepoeder - zout en peper - mooie zachte spinazieblaadjes

Bereiding:
Laat het brood door uw bakker in de lengte snijden, zodat er lange plakken ontstaan. Snijd de korsten van het brood. Rol de broodplakken iets uit met een deegroller. Kook de eieren hard in ongeveer 7 minuten. Laat ze afkoelen, pel ze en prak ze fijn. Meng de fijngeprakte eieren met de mayonaise, room, dragon, bieslook, peterselie, kerrie, zout en peper. Bestrijk de broodplakken met dit eiermengsel. Verwijder de steeltjes van de spinazie en verdeel de spinazieblaadjes over de broodplakken. Rol de plakken vanaf de smalle kant op. Rol de rollen in plasticfolie en laat ze ongeveer 2 uur in de koelkast opstijven. Snijd voor het serveren de rollen in mooie plakjes.