AustraliŽ: omelet met Australische kaas

Nodig voor 2 personen:
3 eieren - 25 g boter - 2 plakken bacon - 150 g (Australische) gemalen cheddar - 1 theelepel worcestersaus - enkele takjes peterselie - zout en peper

Bereiding:
Laat de boter smelten in een koekenpan. Snijd de bacon in kleine stukjes en bak ze in de boter totdat ze knapperig zijn. Voeg de cheddar en de worcestersaus toe en laat de kaas zeer langzaam op een heel zacht vuur smelten.
Klop de eieren zeer goed met een eetlepel water, zout en peper. Laat een klein beetje boter smelten in een andere koekenpan en giet het eiermengsel erin. Als de omelet bijna vast is geworden, giet u de gesmolten kaas met de bacon op de helft van de omelet en vouwt u de omelet dicht.
Laat de omelet voorzichtig op een verwarmde platte schaal glijden en strooi er de gehakte peterselie over.