Vlinderpasta met gehaktballetjes Š la Ed

IngrediŽnten voor 4 personen:

250 gram vlinderpasta, 500 gram rundergehakt, wat margarine, scheutje olijfolie, zout, peper, paprikapoeder, 1 eetl. bieslook ( gevriesdroogd uit potje) of wat verse sprietjes, wat melk, paneermeel, pakje  macaroni/spaghettisaus (honig), 100 ml water, Geraspte jonge kaas of Parmezaanse kaas

Bereiding:

Kook de vlinderpasta volgens de verpakking met een scheutje olijfolie (voor het plakken) gaar. Kruid ondertussen het gehakt met zout, peper, paprikapoeder, bieslook een scheutje melk en wat paneermeel. Draai er iets grotere balletjes van dan soepballetjes. Doe wat margarine in een hapjespan en bak de gehaktballetjes bruin en gaar. Doe er het zakje macaroni/spaghettisaus en 100 ml water bij en laat dit enige min. pruttelen. Als de vlinderpasta gaar is afgieten. Het gehaktballetjesmengsel met de pasta apart op tafel zetten. Serveer eerst de pasta, daar overheen het gehaktballetjesmengsel. Daar overheen wat geraspte jonge kaas of Parmezaanse kaas strooien. Erg lekker met een scheutje Maggi erover. Geef er wat zoetzuur bij.