Spaghetti met garnalen (voor 1 pers.)

IngrediŽnten voor 1 persoon:

100 g spaghetti
een goede kwaliteit olijfolie
rasp van de schil van 1 citroen
1 teentje knoflook
10 gekookte en gepelde garnalen
een handjevol gehakte verse basilicum
zout en peper naar smaak

Bereiding:

Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar. Giet af, maar bewaar iets van het kookvocht.
Terwijl de pasta kookt: verhit wat olijfolie in een pan op laag vuur. Voeg de citroenrasp toe en bak dit 5 minuten. Zeef de olie en doe terug in de pan.
Voeg de knoflook en garnalen toe en bak deze 3 minuten, af en toe roeren. Breng op smaak met zout en peper.
Voeg de gekookte pasta en een beetje van het kookvocht toe. Meng het goed door met de gehakte verse basilicum en dien op.

Bron: Allrecipes.nl