Voorbereiden:
Spoel de garnalen nog 1x af onder stromend water en laat ze daarna
even uitlekken. Snipper de ui en snijd ook de beide paprika's in
mooie blokjes. Snipper ook alvast een half bosje peterselie. Bak de
spekjes met de ui en 2 tenen knoflook aan en zet ze daarna even weg.
(hoeft niet warm gehouden !) Zet de wijn alvast klaar zodat je deze
zo door de groenten kunt gieten.
Groenten:
Bak daarna de beide paprika's (geel en rood) even aan en doe er
daarna de wijn bij met de peterselie. Wrijf het runderbouillon
blokje fijn over dit mengsel en doe er nog een beetje peper uit de
molen bij. Doe daarna de spek blokjes, de ui en de knoflook hierbij
en roer door elkaar.
Doe het deksel op de pan en laat in ongeveer 15 minuten gaar stoven.
Stoven: Het onder gesloten deksel garen van voedsel. , onder af en
toe roeren. Gooi er de laatste 5 minuten ongeveer 15 zwarte olijven
door.
Pasta:
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Tilapia filets:
Bak de Tilapia in een koekenpan met een flinke scheut olie in
ongeveer 10-12 minuten mooi bruin.
Doe de paste (Penne of Tagliatelle) op een bord.
Serveer de Vis naast de Pasta en doe ongeveer 2 scheppen groenten
mengsel over de Pasta. |