Tartaartje met kaasvulling en champignonsaus

Ingrediënten voor 4 personen:

4 tartaartjes
1 zakje geraspte kaas
3 eetlepels Blue Band vloeibaar
450 gram bladspinazie (vers of diepvries)
1 bakje cherrytomaatjes
50 gram pijnboompitten
1 zak Knorr kant en klare Champignonsaus
500 gram krielaardappeltjes

Bereiding:

Ontdooi de spinazie of was de verse spinazie zorgvuldig en laat goed uitlekken. Kook ondertussen de krielaardappeltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water gaar.
Verhit een eetlepel vloeibare margarine in een wok en roerbak hierin de spinazie met de cherrytomaatjes (heel) in 5 minuten gaar. Breng dit op smaak met zout en peper en garneer met de pijnboompitten.
Snijd de tartaartjes overlangs open en vul ze met geraspte kaas. Bestrooi ze met peper en zout. Bak de tartaartjes in vloeibare margarine in 4 minuten gaar en bruin.
Verwarm ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de tartaartjes met de champignonsaus, de spinazie en de aardappelen. Smakelijk eten !

 

Bron: www.knorr.nl