Pittige kerrieschotel

Ingrediënten voor 4 personen:

350 g rijst
300 g kipfilet
½ rode peper
½ groene peper
2 tomaten
25 g margarine
1 zakje Knorr Mix voor Kip-Kerrie
1 pot/blik doperwten (ca. 250 g)
2 eetl. gehakte peterselie, om te garneren

Bereiding:

Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de kipfilet in reepjes. Verwijder de zaden van de pepers en snijd ze in reepjes. Snijd de tomaten in reepjes.
Verhit de margarine en bak de kipfilet al omscheppend goudbruin en gaar met de pepers.
Voeg 500 ml water, de inhoud van het zakje Knorr Mix, de doperwten en de tomaten toe. Breng het geheel al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Strooi de peterselie erover en serveer met de rijst.

Bron: www.knorr.nl