Recept 26, Aardappelgehaktschotel.

Ingrediënten voor 4 personen:

350 g voorgekookte aardappelschijfjes (koeling)
1 ui
350 g niet-gekruid gehakt
250 g boerensoepgroente
100 g doperwten
1 zakje Knorr Mix voor Hollandse Gehaktschotel
75 g geraspte kaas

Bereiding:

Verwarm de grill voor. Kook de aardappelschijfjes beetgaar en snipper de ui.
Bak het gehakt zonder olie of margarine rul en bruin. Bak de ui, de boerensoepgroente en de doperwten mee. Voeg 350 ml water en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng de saus al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat alles nog 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Doe de saus in een ovenschaal en dek deze af met de aardappelschijfjes. Bestrooi de schotel met de geraspte kaas en zet deze onder de hete grill tot de kaas gesmolten en goudbruin is.

Bron: www.knorr.nl