Recept 25, Kalkoenfilet met zwarte peper en lente ui-knoflooksaus.

Ingrediënten voor 4 personen:

600 g snijbonen
4 eetl. Blue Band vloeibaar
400 g voorgekookte aardappelschijfjes
1 teentje knoflook
400 g dunne kalkoenfiletlapjes
versgemalen zwarte peper
1 zakje Knorr Lente Ui-Knoflooksaus

Bereiding:

Maak de snijbonen schoon en snijd ze in lange dunne reepjes. Kook ze in ca. 8 min. in ruim kokend water met wat zout beetgaar. Giet ze af.
Verhit de helft van de Blue Band vloeibaar in een koekenpan. Bak hierin in ca. 8 min. de aardappelschijfjes rondom goudbruin en gaar. Bestrooi de schijfjes naar smaak met wat zout en peper.
Pel en pers het teentje knoflook en wrijf er de filetlapjes mee in.
Verhit de rest van de Blue Band vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de filetlapjes in ca. 5 min. aan beide kanten goudbruin en gaar. Bestrooi ze royaal met versgemalen zwarte peper en wat zout.
Maak de Lente Ui-Knoflooksaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de gebakken aardappeltjes en de snijboonreepjes over vier grote borden en leg de gebakken kalkoenfiletlapjes ernaast. Schep de saus over de snijboonreepjes.

Bron: www.knorr.nl