Recept 23, Mexicaanse Enchilladas.

Ingrediënten voor 4 personen:

500 g kipfilet
3 eetl. olie
2 rode uien
1 blikje maïs (ca. 400 gram)
350 g gebroken sperziebonen
1 pak Knorr Wereldgerecht Mexicaanse Enchilladas
200 g halfvolle crème fraiche
1 komkommer

Bereiding:

Snijd de kipfilets in blokjes en de komkommer in schijfjes. Pel de rode uien en snijd ze in partjes. Laat de maïs uitlekken in een vergiet. Kook de sperziebonen ongeveer 4 minuten.
Bak de kip met een scheutje olie bruin en krokant. Roerbak dan de rode ui en de sperziebonen een paar minuten mee.
Roer de kruidenmix uit het pakket en 150 ml water door de kip en laat dit ruim een minuut doorkoken. Voeg als laatste de maïs toe en warm het gerecht nog een minuutje goed door.
Meng de dressing met 2 eetlepels water en 2 eetlepels olie en schep dit om met de komkommer.
Meng de crème fraiche met 3 eetlepels water en de salsa uit het pakket. Laat de saus 2 minuten staan. Verwarm ondertussen de maïstortilla’s in gesloten verpakking 30 seconden in de magnetron (op 700 Watt).
Besmeer de maïstortilla's eerst met een beetje salsasaus, schep er dan 2 eetlepels kip op en tot slot wat komkommersalade. Vouw de tortilla's dicht. Serveer de rest van de salade en de salsasaus er apart bij.

Bron: www.knorr.nl