Recept 76, Tortilla's met chili con carne en avocado.

Ingrediënten voor 4 personen:

200 g prei
2 rode paprika's
2 uien
1 pakje Knorr Mix voor Chili con Carne
350 g rundergehakt
60 g tomatenpuree
1 avocado
4 tortilla's
400 g kidneybonen

Bereiding:

Snijd de prei in ringen. Pel en snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Laat de kidneybonen uitlekken in een vergiet en spoel ze af met koud water. Halveer de avocado, verwijder de pit en de schil en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Bak in een wok het gehakt rul zonder olie of margarine. Roerbak vervolgens de prei, ui en paprika een minuut of 4 mee.
Roer 350 ml water en de mix door het vlees en breng het aan de kook. Schep de tomatenpuree en de kidneybonen erdoor en laat het nog 2–3 minuten zachtjes koken. Schep de laatste minuut voorzichtig de avocado door het mengsel.
Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep op iedere tortilla wat van de chili en rol ze voorzichtig op.

 

Bron: www.knorr.nl