Recept 72, Wraps
met kip-kerrie, sperziebonen en wortel.
|
Ingrediënten voor 4
personen: |
3 kipfilets
1 eetlepel Blue Band vloeibaar
1 pak tortilla’s, pannenkoeken of wraps
1 ui
1 zakje Knorr Kerriesaus
250 gram sperziebonen
1 kleine winterwortel |
Bereiding: |
Snipper de ui
fijn. Haal de puntjes van de sperziebonen en snijd de winterwortel
in reepjes. Snijd de kipfilet in blokjes.
Kook de sperziebonen in 7 minuten gaar. Voeg de laatste 3 minuten de
wortelreepjes toe.
Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en fruit hierin de ui
glazig. Voeg vervolgens de blokjes kipfilet toe en bak ze goudbruin.
Maak de saus klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking en
voeg toe aan de kipblokjes. Schep vervolgens de groente erdoor en
laat het gerecht 2 minuten zachtjes pruttelen.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de
verpakking.
Schep de kip-kerrie op de wraps en vouw ze dicht. Direct serveren ! |