Recept 71, Vlinderpasta met sperziebonen, ham in roombasilicumsaus.

Ingrediënten voor 4 personen:

450 g sperziebonen
350 g vlinderpasta (farfalle)
250 g hamblokjes
1 zakje Knorr Room Basilicumsaus
100 g geraspte kaas

Bereiding:

Maak de sperziebonen schoon. Breng water in een pan aan de kook en kook de sperziebonen in circa 8 minuten beetgaar. Giet af en spoel na met koud water.
Kook ondertussen de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verhit een koekenpan en bak de hamblokjes krokant in circa 3 – 5 minuten.
Maak ondertussen de saus klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg de saus, samen met de sperziebonen, toe aan de hamblokjes en warm nog 2 minuten goed door. Schep als laatste de pasta erdoor en verdeel over de borden. Garneer met wat geraspte kaas.

 

Bron: www.knorr.nl