Verwarm de oven
voor op 200°C. Pel de uien en snijd ze in kwarten. Halveer de
courgette in de lengte en snijd in stukken. Snijd de paprika's
doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd elke helft in 4 repen.
Was de prei, halveer in de lengte en snijd in stukken van 5-6 cm.
Schil de aardappels en snijd er frieten van.
Spreid alle gesneden ingrediënten uit op een bakblik en stop de
gepelde tenen knoflook en de takjes kruiden ertussen. Schenk een
sliert olijfolie over de groenten en bestrooi ze met de suiker en
wat peper en zout. Bak de groenten 1-1,5 uur (afhankelijk van de
grootte van de stukken) tot ze licht gekarameliseerd zijn.
Bestrooi ondertussen de rollade met peper en zout. Verhit de
vloeibare margarine in een braadpan en bak hierin het vlees rondom
aan. Zet het vuur dan laag en braad de rollade verder gaar in
ongeveer 40 minuten, met het deksel schuin op de pan. Keer het vlees
regelmatig.
Maak de champignonsaus klaar volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Serveer de rollade op een mooie, grote schaal en schik
de geroosterde groenten eromheen. Geef de champignonsaus er apart
bij. |