Klop een beslag van het
pannenkoekenmeel met de eieren en de kokosmelk.
Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie en bak het gehakt met de chilipeper
in een koekenpan rul.
Pel de knoflook en pers ze uit boven het gehakt.
Spoel de bonen en voeg ze toe aan het gehakt.
Breng op smaak met zout.
Verwarm de oven voor op 90ºC., hetelucht 70ºC.
Verhit steeds wat olie in een koekenpan en bak van het beslag 4
dikke pannenkoeken.
Houd ze in de oven warm onder aluminiumfolie.
Besmeer de pannenkoeken aan een kant met de salsa en verdeel het
gehaktmengsel erover.
Zet de oven op de grillstand.
Bestrooi ze met de kaas en laat dit onder de grill krokant worden
gratineren.
Serveertips:
Besmeer het aluminiumfolie met olie en plaats deze kant op de
pannenkoeken, dit voorkomt uitdroging.
Extra lekker met stukken avocado besprenkeld voor het opdienen over
de pannenkoeken. |