Meng de
marinademix uit de verpakking met 2 eetlepels olie. Meng het gehakt
erdoor en laat het 10 minuten marineren. Snipper ondertussen de ui
grof en snijd de aubergine en gekookte sperziebonen in stukjes.
Verhit een hapjespan of wok zonder olie en bak hierin het
gemarineerde gehakt goudbruin en gaar. Schep dan de gesneden
groenten erbij en bak nog 4 à 5 minuten.
Meng de sausmix met 175 ml water door het gehakt-groentenmengsel en
breng dit al roerend aan de kook. Doe vervolgens de deksel op de pan
en laat het gerecht op laag vuur 10 minuten zachtjes stoven.
Breng ondertussen in een pan 300 ml water aan de kook. Meng er van
het vuur af de couscous met rozijnen en 1 eetlepel olie goed
doorheen. doe de deksel op de pan en laat de couscous ca. 5 minuten
staan, totdat al het water opgenomen is.
Serveer de saus over de couscous. |