Gevulde baguettes met kerrie kipreepjes á la Ed.

Ingrediënten voor 4 personen:

Gevulde baguettes met gebakken kipreepjes en roerbakgroentes met kerrie, peper en zout.
500 g kipfilet
15 gram kerrie, wat peper en zout naar smaak
400 g zak Chinese roerbakgroente
4 baguettes à 150 gram
4 eetl. olijfolie

Bereiding:

Snij de kipfilet in reepjes.
Verwarm ondertussen de oven voor op 220ºC.
Strooi de kerrie, peper en zout over de kipreepjes, goed roeren met een lepel, en laat 10 min. intrekken.
Doe de baguettes in de oven en bak deze in 8-10 min. lekker bruin en gaar.
Doe ondertussen 4 eetl. olijfolie in een wok en wok de kipreepjes bruin en gaar.
Doe de roerbakgroente er bij en roerbak het geheel nog 3 min.
Snij de baguettes op de borden open en doe er wat van het roerbakmengsel tussen. Lekker met knoflooksaus of loempiasaus.