Recepten zijn voor 4 personen, tenzij in recept anders vermeld.
Saffraanrijst met kip uit India (Murgh biryani)
Saffraanrisotto met kip en broccoli
Salade met kip, kiwi en mozzarella (voor 1 pers.)
Salade met meikaas, kerstomaatjes, meiknolletjes en sugarsnaps
Salade met tonijn en groene olijven
Salade met zomerfruit en spekjes
Salade van tomaat en komkommer met kervel
Saté boemboe (sterk gekruide saté's)
Saté van kipfilet met pindasaus
Saté van schouderkarbonades met pindasaus
Schotel van rundvlees en champignons
Schotse maaltijdsoep met kip en prei
Schotse pikelets (pannenkoeken)
Servisch rijstgerecht uit de Römertopf
Sikotakia me krassi (Kalfslever in wijnsaus)
Snelle hacheereepjes en aardappel-koolpuree met rundvleesjus
Snelle ovenaardappelen in de schil met oregano en chili
Soto ayam (Surinaamse kippensoep)
Sotoe Amsoi (zoute kool uit Suriname)
Spaanse aardappel-tuinbonensalade
Spaghetti met aubergine (Spaghetti alla Siciliana)
Spaghetti met garnalen (voor 1 pers.)
Spaghetti met Italiaanse gehaktsaus en artisjokken
Spaghetti met kip op Italiaanse wijze
Spaghetti met knoflook en olie
Spaghetti met spinazie à la Ed uit de oven
Spaghetti met spinazie en kip à la Ed uit de oven
Spaghetti met verse tomatensaus
Spaghetti met witte wijn-preisaus
Spanakopitta (Griekse spinazietaart)
Sperziebonen gehaktschotel met knoflook
Sperziebonen met gehakt à la Ed uit de oven
Sperziebonen met ham uit de oven
Sperziebonen met ham en kaas uit de oven á la Ed
Sperziebonen met spek- en tomatendressing
Sperziebonengehakt ovenschotel met champignons à la Ed
Sperziebonenovenschotel met gerookte kip en kaas
Spinazie-sushi met tonijn en sesam
Spirelli met spinazie en kruidenkaas
Stoba di boonchi largo uit de Antillen
Stoofpot van varkensvlees uit de Römertopf
Stoofpotje van kool met gerookte schelvis
Stoofschotel van gehakt met sperziebonen
Stoofschotel witte kool met pindasaus
Sushi van gerookte zalm met nieuwe maatjes
Sushi met spinazie, tonijn en zalm
Sushi vegetariano con asparagi spinaci e senape
Suvlaki (Griekse vleesspiesjes)