Scholfilet

Ingrediënten voor 4 personen:

1 eetlepel citroensap
1 eetlepel bieslook, fijngehakt
olijfolie
50 gram belegen kaas, geraspt
1 eetlepel verse basilicum, fijngehakt
2 eetlepels hazelnoten, fijngehakt
2 schol filet

Bereiding:

Lekker gourmetten, met verrassende recepten. Dit is er weer zo één. Scholfilet met een hazelnotenkorstje. Kijk, dan zet je ...
Voorbereiden:
Dep de scholfilets droog met keukenpapier en halveer in de lengte.
Leg op een schaal, besprenkel met citroensap en bestrooi met peper.
Zet een kommetje op de schalen meng hierin de hazelnoten, de kaas en de kruiden.
Bereiden:
Vet het pannetje in met beetje olie. Leg een reep scholfilet erin.
Verdeel een kwart van het noten-kaasmengsel erover en zet het pannetje onder gourmetgrill.
3. Laat de schol in 5 min. lichtbruin en gaar worden.