| 
			 Meng de azijn 
			met de mosterd en de honing in een grote kom goed door elkaar. 
			Giet al roerend druppelsgewijs de olie erbij, meng het basilicum 
			erdoor en breng de dressing op smaak met peper, zout en citroensap. 
			Zet een pan water op, schil de meiknolletjes, snijd ze in partjes en 
			blancheer ze in 10 minuten gaar. 
			Blancheer de sugarsnaps in 4 minuten beetgaar, spoel de 
			meiknolletjes en de 
			sugarsnaps met koud water af en meng ze door de dressing. 
			Snijd de kerstomaatjes doormidden en de meikaas in blokjes en meng 
			ook deze erdoor. 
			Dien de salade op in een ijsbergslablad en geef er warme witte 
			bolletjes bij.  
			Meikaas is een kaassoort die niet zo bekend is en daardoor ook niet 
			veel wordt 
			gegeten. De naam van de kaas is een beetje misleidend, want meikaas 
			kan het 
			hele jaar door worden gemaakt. Het is een witte zachte kaas met een 
			lichtzure smaak die na 24 uur pekelen wordt verkocht. 
			Doordat de kaas niet wordt gerijpt, ontstaat er geen korst en moet 
			de kaas binnen drie dagen worden gegeten. 
			  
  |