GARNERING: van
basilicum blaadjes plukken (paar blaadjes
achterhouden). In vijzel blaadjes met olijfolie en 2 teentjes
knoflook
tot puree wrijven. Pecorino in kleine stukjes schaven.
AARDAPPELTAART: Oven voorverwarmen op 225ºC. In kom melk en bloem
gladroeren. Eieren toevoegen en loskloppen. 2 teentjes knoflook
erboven uitpersen. Op smaak brengen met peper en zout. Aardappelen
grof raspen. Door melkmengsel roeren. Vorm invetten met olie.
Besstrooien met paneermeel. Aardappelmengsel overdoen in vorm. In
midden van oven taart in 1 uur gaar bakken.
AFWERKEN: Taart met scherp mesje langs rand lossnijden. Op grote
schaal omkeren. Schaal garneren met tomaat. Tomaat bestrooien met
zout
en peper. Basilicumpuree en kaas erover verdelen. Taart garneren met
blaadjes basilicum.
|