200 g aardbeien,
2 schijven ananas (blik), 2 kiwi's, 1 appel, 1 kleine stevige
banaan, 1 pak lange vingers (ca 20 stuks), 6 eetl. kirsch, 3/4 l
vanillevla |
Voorbereiding:
Aardbeien wassen en kroontjes verwijderen, ananas in stukjes
snijden, kiwi's dun schillen en in plakjes snijden, appel schillen
en klokhuis verwijderen, banaan pellen en in plakjes snijden, op
bodem van een schaal (inh. 2 l) 10 lange vingers leggen,
besprenkelen met kirsch, achtereenvolgens erover verdelen: 1/3 deel
van de vla, 1/3 deel van het fruit, 6 lange vingers, besprenkeld met
de rest van de kirsch, 1/3 deel van de vla, 1/3 deel van het fruit,
rest van vla, garneren met de rest van het fruit, minstens een dag
in de koelkast zetten, afgedekt.
Bereidingswijze:
In de pudding 4 lange vingers steken en serveren.
|