Bojo, cassave-dessert

Ingrediënten voor 10 personen:

300 ml Kotomisi Cocosmelk
1 kilo geraspte Cassave
mespuntje zout
1 1/2 kopje melk
300 gram suiker
125 gram gemalen cocos gemalen
1 eetlepel kaneel
50 gram rozijnen
amandel essence
2 á 3 pakjes vanillesuiker
175 gram roomboter
muisjes

Bereiding:

Alle ingrediënten goed mengen en de amandel essence druppelsgewijs naar smaak toevoegen; de massa overdoen in een beboterde cakeblik, hierop een paar klontjes boter leggen en in een voorverwarmde oven op 175-200 graden C. 1- 1½ uur bakken. Met een vork prikken om te kijken of de bojo goed gebakken is.

Serveertip:
De bojo 1/2 - 1 uur af laten koelen en daarna in stukjes snijden; garneer de bojo met muisjes of met amandelschaafsel.