1 rijpe ananas,
geschild, in blokjes
2 niet te rijpe bananen, in schijven
2 mango`s, in blokjes
40 g boter
1 vanillestokje
4 eetl. suiker
2 eetl. rum
Voor het deeg
125 g tarwebloem
125 g koude boter in blokjes
125 g rietsuiker
80 g geraspte kokos |
Verwarm de oven
voor op 180°C. Beboter een ovenschaal en bestrooi de bodem met 1 eetl.
suiker.
Doe de boter in een grote koekenpan, verwarm de ananas op halfhoog
vuur circa 7 minuten en voeg de banaan, de mango en de suiker toe.
Schraap hierboven het vanillestokje leeg. Schenk
er een half glas water bij en laat dit verdampen.
Puls in de keukenmachine de ingrediënten voor het deeg tot het
mengsel op nat zand lijkt.
Giet de rum over het fruit, schep het mengsel om en doe het in de
ovenschaal. Verdeel er het deeg over en zet de schaal 30 minuten in
de oven.
|