Flensjes "Dulce de Leche".

 

Ingrediënten voor 4 personen:

Maak flensjes beslag van :
1 ei
4,5 eetl. bloem
0,33 liter melk
1 mespunt zout
0,5 eetl. gesmolten boter

Bereiding:

Flensjes met Argentijnse "dulce de leche".
Voorbereiding
Maak "Dulce de Leche" volgens dit recept

Bereidingswijze:
Laat het beslag even rusten. Klop ondertussen 200 ml slagroom stijf met een zakje vanille suiker. Als je wat tegenwicht wilt creeren voor de zoete Dulce de Leche neem je de helft slagroom en roer je die door een klein potje creme fraiche.
Rooster in een kleine droge koekenpan 3 eetlepels amandelsnippers goudbruin. Doe ze in een schaaltje. Bak nu 4 even grote dunne flensjes. Bestrijk ze met een laagje Dulce de Leche en strooi er wat geroosterde amandelen op. Rol de flensjes op en serveer ze met slagroom of het creme fraiche room mengsel.