Frambozen-charlotte met kwark

Ingrediënten voor 6 Porties:

1 pakje lange vingers
400 g frambozen (vers of diepvries)
500 g kwark
1 1/2 zakje witte gelatine
100 g suiker
2 zakjes vanillesuiker
verse frambozen om mee te garneren

Bereiding:

Frambozen kort laten koken en door een zeef drukken. Je hebt 250 ml frambozensap nodig. Laat afkoelen.
Lange vingers in de lengte doorsnijden. Een springvorm van 23 cm met plasticfolie bedekken. Zet de lange vingers met de gesuikerde kant naar buiten langs de randen.
Gelatine volgens de verpakking laten weken en oplossen. Kwark met frambozensap, suiker en vanillesuiker met een elektrische mixer opkloppen, totdat de suiker is opgelost.
4.Gelatine erdoor mixen en de vulling in de vorm gieten. Direct in de koelkast zetten en in 8-12 uur stevig laten worden. Daarna met frambozen garneren.